martes, 17 de julio de 2012

Cap de setmana 14-15 de juliol. La resta de la jornada


D’aquest cap de setmana hem de destacar d’altres actuacions que s’han dut a terme a arreu de Catalunya.

Pel que fa les altres actuacions importants de dissabte a la tarda, al Serrallo, en el marc de les Festes del Carme, els Xiquets del Serrallo van descarregar el 3 i el 4 de 7 i el 2 de 6. Els van acompanyar els Minyons de l’Arboç que van tenir amb el 5 de 7 com a millor construcció  i la Colla Jove Xiquets de Vilafranca que va tenir el 4 de 7 com a castell límit.

D’altra banda, a Llavaneres, en el marc de la Festa Major d’estiu, els Capgrossos de Mataró van descarregar el 2 de 8 amb folre, 3 de 8 i el 4 de 8. A més, a la ronda de pilars van coronar el primer pilar de 6 de la temporada, un espadat que no completaven des de la temporada 2010.

L’endemà, els del Maresme també van ser al barceloní barri del Poble-Sec on van assolir el 5 de 8, 2 de 8 amb folre i 4 de 8. Els mataronins, després d’aquesta actuació ja pensen en la Festa Major de les Santes del proper diumenge on tenen l’objectiu d’estrenar el 2 de 9 amb folre i manilles i acompanyar-lo del 3 i el 4 de 9 amb folre. Al carrer Blai, també hi van participar els Castellers de Lleida, que sembla que s’han refet de l’irregular inici de temporada, ja que van descarregar la primera clàssica de vuit de l’any amb el 3 de 8, 3 de 8 i 2 de 7. Quant als locals, els Castellers del Poble Sec, van tenir el 2 de 7 com a millor construcció, que només van poder carregar.

També a Barcelona, al Barri del Raval, els Castellers de Barcelona van tornar a fer la tripleta de vuit pisos amb el 2 de 8 amb folre, 3 de 8 i 4 de 8. Els Castellers d’Esplugues van fer el 5 de 7 i els Castellers de Cerdanyola van haver de conformar-se amb castells de sis, al no poder ni tan sols carregar el 3 de 7 que els va quedar en intent.

A Calafell caos total amb les ambulàncies, que va obligar que l’actuació s’allargués per falta d’assistències. De la jornada, a destacar els dos 4 de 8 carregats pels Nens del Vendrell, el primer de l’any i dels Bordegassos de Vilanova. D’altra banda, els Xicots de Vilafranca van poder estrenar el 2 de 7, però no van poder coronar el 3 de 8, que els va quedar en intent desmuntat.

Per últim, a Palafrugell, els Castellers de Sabadell van assolir el 25è 4 de 8 de la seva història, mentre que els Marrecs de Salt van tenir el 2 de 7 com a millor construcció.

De la jornada d’aquest segon cap de setmana de juliol també fer esment que els Castellers de Caldes de Montbui, a Carme (Anoia), van tornar a descarregar el 4 de 7 que no aconseguien des del 2002.

No hay comentarios:

Publicar un comentario