martes, 31 de julio de 2012

28/07/2012 Actuació de la Colla Joves Xiquets de Valls a la Torre de l’Espanyol. La Joves només carrega el 3 de 8 a la Torre de l’Espanyol


Per segon cop aquesta temporada la Colla Joves Xiquets de Valls ha actuat a les Terres de l’Ebre. Si el passat 13 de maig ho feia a Vinebre, dissabte la formació vermella va bastir els seus castells en una població pròxima, concretament  a la Torre de l’Espanyol, dins del programa d’actes de la seva festa major.

Uns diables vermells que arribaven amb ganes de fer una bona diada després de descarregar el passat cap de setmana a La Riera de Gaià el 5 de 8. Van obrir la diada amb el 5 de 7, per després atacar a la segona ronda amb el 3 de 8. Una estructura de vuit pisos amb nombrosos canvis per dalt que només van poder carregar, a causa d’una sortida un pèl brusca dels més menuts. Una caiguda d’aquest castell que no es produïa des de la fatídica actuació del 10 de setembre de l’any passat a Valls, però a priori aquest petit accident no hauria de complicat el mes d’agost ple de cites importants per la formació que dirigeix Pere Rico. Seguidament a la tercera ronda van alçar un 4 de 7 amb el pilar que no va presentar gaires complicacions i van cloure la diada amb una quarta ronda amb el 7 de 7, el segon de la temporada després del primer que van aconseguir al maig a Perafort i que enguany ja han completat també de vuit pisos. Van acomiadar-se de l’afició de l’Ebre amb un vano de cinc.

Tot i la caiguda del 3 de 8, la Joves té el primer examen fort del mes d’agost aquest dimecres  al Firagost vallenc. Els del carrer d’en Gassó, abans de l’últim assaig, plantegen dur a plaça com a mínim el 5 de 8 i alguna construcció bàsica de nou pisos.


No hay comentarios:

Publicar un comentario