martes, 17 de julio de 2012

14/07/2012 La Colla Vella a l’Hotel Calypso de Salou. La Colla Vella fa per primer cop el pilar de 6 al Calypso de Salou


Per 26è any consecutiu la Colla Vella dels Xiquets de Valls ha actuat a l’interior de les dependències de l’Hotel Calypso de Salou. Una cita que any rere any serveix per promocionar el fet casteller al turista estranger que passa les seves vacances en aquesta localitat de la Costa Daurada. Enguany, els del Portal Nou han bastit castells de set, com ara el 4 de 7, 5 de 7, 2 de 7, 4 de 7 amb el pilar i el 9 de 6 net. També a la ronda de pilars, han fet el pilar de 6, el 101è de la història de la colla a la segona època moderna dels castells i el primer que fan en aquesta sortida que va començar a fer-se de manera ininterrompuda des de 1986. A més, els de Manel Urbano, també van fer diferents pilars de quatre.

Cal remarcar que l’Hotel Calypso de Salou forma part de Medplaya, un grup hoteler que té presència a diverses ciutats turístiques del litoral català i espanyol i que a Salou també gestiona l’Hotel Pirámide.

No hay comentarios:

Publicar un comentario