lunes, 10 de septiembre de 2012

09/09/2012 Diada de la Festa Major de Sabadell. Els Saballuts signen una brillant actuació per guardar-la en vídeo


A punt de preparar els nou pisos. Sensacional diada de festa major pels Castellers de Sabadell. Els de la camisa verda van complir amb els pronòstics i van aconseguir descarregar per primera vegada a la història el 2 de 8 amb folre i el 5 de 8. Dues construccions, que només havien carregat i que diumenge van completar de cap a peus. Un autèntic recital de vuit i mig que van arrodonir amb un ferm 3 de 8. Per primer cop, els Saballuts havien descartat el 4 de 8, cosa que vol dir que ja són una colla amb els registres aconseguits que es pot moure amb la gamma alta de vuit. Quin serà el proper pas?. Molta gent demana el 3 de 9 amb folre, però el cap de colla, Martí Rovira, vol marcar-se de cara el Concurs la mateixa diada de festa major amb el pilar de 6, ja que ahir només els va quedar en coronat. Això si, prepararan el castell de nou i el 4 de 8 amb el pilar i no descarten fer aquest pas abans d’acabar la temporada. En definitiva, feina excel·lent de colla del Vallès i segur que en un futur no massa llunyà no tardarem a escriure més èxits, d’una colla que ha treballat molt bé a assaig durant les últimes tres temporades.

Qui no va complir amb les expectatives a Sabadell, van ser els rivals de capital, els Minyons de Terrassa. Els d’Albert Pérez van fallar amb el 3 de 9 amb folre de la primera, que els va quedar en intent. Una llenya que els va condicionar la resta de l’actuació i es van haver de conformar amb la tripleta de vuit, 3 de 8, 2 de 8 amb folre i 4 de 8. Un accident de Minyons, a pocs dies de la Diada de la Mercè, en què sonaven castells de gamma extra per part dels malves.

Per últim, els Capgrossos de Mataró, han iniciat un segon tram de temporada molt interessant i amb ganes de tornar-se a aferrar a la gamma extra. Després de fer la tripleta de vuit a Igualada, els blau-marí van tornar a atacar el 4 de 9 amb folre a Sabadell. Un castell, que va arribar a la segona ronda i que va mostrar-se força estable durant tota l’execució. A part de retrobar-se amb els castells de nou, els de Mia Castellví, també van assolir un perfecte 5 de 8 i un 2 de 8 amb folre, que de cara al Concurs ja demana manilles per apujar-lo un pis més.

No hay comentarios:

Publicar un comentario