lunes, 10 de septiembre de 2012

08/09/2012 Diades a Guissona i La Pobla de Montornès. Les colles grans de Tarragona assoleixen grans construccions a Guissona i la Pobla de Montornès


Estem a pocs dies de Santa Tecla i les colles grans de Tarragona comencen a preparar una de les cites més importants de la temporada i que enguany determinarà en quin nivell de forma arriben la Jove i els Xiquets al Concurs de Castells del diumenge 07 d’octubre. 

Pel que fa la Jove de Tarragona, no volia plantejar-se a Guissona una actuació de ressaca de Sant Fèlix. Més ben al contrari, ja que els de Jordi Sentís anaven a la capital de la Segarra a fer almenys el 5 de 8. De fet, els liles van obrir plaça amb un magnífic 5 de 8 marca de la casa i que de cara a Santa Tecla ja està demanant un folre per pujar un pis més. Però l’autèntica sorpresa de la tarda, va arribar a la segona ronda quan la Jove va bastir el 3 de 9 amb folre. El quart descarregat de la temporada i lluny dels nervis del mes agost. Una construcció, que ara si, sembla que tenen apamada. Van cloure una gran sortida amb el 4 de 8. Això si, abans de la diada del primer diumenge de Festes de Santa Tecla, queda encara l’actuació de l’11 de setembre al Pla de la Seu, on els del Cós del Bou, hi volen fer també un bon paper, per arribar al festa major amb total confiança.

A Guissona, també bones notícies per la colla local, els Margeners, que van assolir el 3 de 7 aixecat per sota, el 4 de 8, el primer de l’any i el 2 de 7, també el primer descarregat aquesta, ja que enguany l’havien coronat a Mollerussa i Mollet del Vallès.

Per tancar el capítol de la festa major de la capital de la Segarra, remarcar que els Castellers del Poble-Sec, just tornats de vacances, van tenir amb el 3 de 7 en el seu màxim castell.

D’altra banda, a la Pobla de Montornès, en el marc de la festa major, els Xiquets de Tarragona, van aconseguir un bon registre, ja que van descarregar a la segona ronda el seu quart 5 de 8 de la temporada. A més també van assolir sense massa complicacions el 3 i el 4 de 8. A més dels matalassers, també van ser a la Pobla, els Nois de la Torre, que van plantar el 3 de 7, 3 de 7 amb el pilar i el 4 de 7.

No hay comentarios:

Publicar un comentario