jueves, 7 de junio de 2012

07/06/2012 Actuació de la Colla Vella al Camp Nou. Camp Nou de nou

El Camp Nou, l’estadi del FC Barcelona, ha viscut una memorable jornada castellera. La Colla Vella dels Xiquets de Valls ha estat capaç de carregar el 3 de 9 amb folre a la tercera edició de la Fira Buy Catalunya, una actuació castellera comercial organitzada per Catalunya Experience. En un dia laborable, els rosats han congregat més de 300 camises repartides en cinc autobusos. Una autèntica marea rosada que tenia com a objectiu ser la primera colla en plantar un castell de nou al terreny de joc barcelonista.
I així ha estat. Els rosats després d’una majestuosa rebuda, han sortit de 3 de 9 amb folre, la seva gran carta. Un castell que ha pujat molt bé fins a coronar-se, però que a partir de la baixada de la canalla ha començat a brandar per baix i ha provocat que s’enfonsés quan l’aixecador ja era fora i els sisens començaven a retirar-se. Una autèntica llàstima perquè l’haurien pogut descarregar. Però, l’han carregat i han fet el Camp Nou plaça de nou o més ben dit camp de nou. El sostre màxim  a l’estadi del Barça havia estat el 2 de 8 amb folre dels Nens del Vendrell (1974) i els Castellers de Vilafranca (2010). Per tant han superat amb nota  totes les estadístiques. Els de Manel Urbano també han fet el 4 de 8 i un pilar de cinc i dos de quatre.
Van ser la primera colla a fer un castell de nou fora d’Europa i ara n’han plantat un altre, encara que carregat, al camp de futbol del millor club del món. Una Vella que ha fet el millor inici de la tota la seva història i arribarà a Sant Joan amb l’objectiu de fer la millor actuació de tots els temps.
La propera cita de la Colla Vella serà a l’Arboç diumenge a la 9a Diada dels Minyons de l’Arboç.

No hay comentarios:

Publicar un comentario