domingo, 28 de octubre de 2012

28/10/2012 Diada de Sant Narcís a Girona. Girona enamora a mitges


Que ningú tregui el valor de l’actuació castellera de Sant Narcís a Girona que han fet els Minyons de Terrassa aquesta temporada. Està clar, però, que no estaran el cent per cent contents perquè també volien descarregar el 5 de 9 amb folre. De totes maneres, han descarregat el 2 de 9 amb folre i manilles, un gamma extra, més el 3 i el 4 de 9 amb folre. Per tant, les especulacions de si han de ser o no a Sant Fèlix la temporada vinent s’hauran de resoldre el proper 18 de novembre, data de la diada de la colla.

Els Minyons de Terrassa arribaven a Sant Narcís amb moltes ganes i amb la disposició de fer-hi dos castells de gamma extra. Han començat amb el 3 de 9 amb folre a la primera ronda que han completat amb força solvència. Seguidament, ha arribat la prova de foc del migdia: el 5 de 9 amb folre. Una supercatedral molt remenada des de bon començament i que ha fet llenya quan els aixecadors es trobaven a l’alçada de dosos. Un cop dur pels malves, però que no ha estat definitiu, ja que a la repetició han plantat el 4 de 9 amb folre. Una estructura del quatre molt treballada en l’encaix de quarts i terços que ha provocat que el folre hagués de treballar més del compte. Després d’haver descarregat el 3 i el 4 de 9 amb folre i tenir la gent recuperada de la caiguda del 5 de 9, els d’Albert Pérez han completat el 2 de 9 amb folre, el tercer que descarreguen aquesta temporada i que no ha mostrat massa problemes per la colla egarenca. Per tant, tres quarts dels objectius assolits i per la diada de la colla tocarà tornar atacar al 5 de 9 amb folre i qui sap també si temptar al 3 de 10 amb folre i manilles.

També han sortit molt contents els Capgrossos de Mataró. A cinc dies de Tots Sants, els del Maresme han descarregat la tripleta màgica ( 5 de 8, 3 de 9 amb folre i 4 de 9 amb folre) i el pilar de 7 amb folre. Els de Mia Castellví volen anar a Vilafranca almenys amb els dos castells bàsics de nou i el 2 de 9 amb folre i manilles, que enguany ja han carregat al Concurs. De totes maneres, els mataronins també estan assajant amb intensitat el 5 de 9 amb folre.


Han completat el cartell de Girona, els Marrecs de Salt, que han tornat a descarregar el 4 i el 3 de 8 i han aconseguit carregar per primera vegada a la història el 2 de 8 amb folre. Per tant, l’agrupació gironina, és la primera d’aquestes comarques en folrar-se. Moltes felicitats i a continuar treballant.

No hay comentarios:

Publicar un comentario