domingo, 21 de octubre de 2012

20/10/2012 Diada de Final de Temporada dels Xiquets de Tarragona. Els Xiquets de Tarragona preparen els fonaments per un Tots Sants de somni


Que no els treguin la il·lusió. Hi ha tres quartes parts de possibilitats que els Xiquets de Tarragona vagin a Tots Sants a Vilafranca, el proper 01 de novembre amb la tripleta màgica, la descarreguin i estiguin la mar de contents. Però, hi ha la quarta part que resta, que diu que els Xiquets ha de fer el pas aquest 2012. El pas cap als castells de gamma extra.

Seria impressionant que sonessin el proper dijous 01 de novembre les gralles d’un possible intent de 5 de 9 amb folre dels Xiquets de Tarragona. Veient les proves de dissabte després de la diada de final de temporada a casa, crec que és possible i si s’ho creuen de veritat tenen molts números d’almenys intentar-lo. Però, és que la prova pel que hem pogut veure per les xarxes socials va ser tant gran que no es pot descartar res. Cal recordar que la Plaça de la Vila de Vilafranca ha donat molta sort als Capgrossos de Mataró, els Castellers de Sants, Sagals d’Osona, Al·lots de Llevant...

Per tant, quina prova de foc. Això si, de moment segons informa la tècnica l’objectiu es reeditar la tripleta màgica de l’any passat. Però, aquestes proves diuen molt a que si el 3 de 9 amb folre de la primera ronda surt, no només veurem el 4 de 9 amb folre sinó que arribarà el moment d’intentar eliminar el G-6 i canviar-ho per G-7. Això voldrà dir dualitat de gamma extra a Tarragona? i perquè no lluita per poder actuar algun dia a Sant Fèlix?

D’altra banda, la diada de Final de temporada a Tarragona, els matalassers hi van fer al local d’assaig, la clàssica de vuit (3 de 8, 4 de 8 i 2 de 7), els Xicots de Vilafranca van tenir com a millor construcció el 3 de 8 i els Nois de la Torre, el 3 de 7.

No hay comentarios:

Publicar un comentario