domingo, 13 de mayo de 2012

13/05/2012 Actuacions Vella i Joves de Valls: Rodatges a la zona no tradicional


Nosaltres hem estat a Sants avui. Però, les dues colles vallenques han tingut actuació a Lleida (Colla Vella dels Xiquets de Valls) i Vinebre (Colla Joves Xiquets de Valls).

A Lleida, en el marc de les Festes de Sant Anastasi, la Colla Vella dels Xiquets de Valls ha repetit el 4 de 8, 3 de 8 i 2 de 7, els mateixos castells de fa quinze dies a Tarragona. Destacar que el quatre s’ha hagut de desmuntar per indecisió de la canalla, però que en repetició l’han pogut completar sense massa entrebancs. Segona clàssica de la temporada, però que no serveix als del Portal Nou per igualar el registre de l’any passat en aquesta plaça, ja que els de Manel Urbano, van bastir-hi el pilar de 6, a més de la clàssica de vuit.
La colla local, els Castellers de Lleida, ha tornat a ensopegar a la seva Festa Major de Maig amb el 4 de 8 que enguany també només han pogut coronar. A més han fet el 5 de 7 i el 3 de 7.
Han completat el cartell de la Paeria lleidatana, els Castellers de Barcelona, que han tornat a descarregar el 4 de 8 com a millor construcció.  Seguidament han completat també el 5 de 7 i el 3 de 7.

I a Vinebre, a les Terres de l’Ebre, la Colla Joves Xiquets de Valls ha estat la primera agrupació del panorama casteller que porta un castell de vuit en aquesta zona. El castell triat ha estat el 3 de 8, construcció que han acompanyat amb el 5 de 7, 3 de 7, 4 de 7 i 4 de 7 amb el pilar. Val a dir, que els diables vermells han actuat en aquesta població ebrenca en solitari.

No hay comentarios:

Publicar un comentario